Om os

Jeg hedder Sofie. Jeg er ægte svendborgenser med iværksættertrang og så er jeg indehaver af Butik 14.

Jeg er uddannet serviceøkonom, og har her kombineret interessen for events og økonomi, med lysten til at drive virksomhed og dét at skabe noget.

Der har altid gemt sig en iværksætter i maven på mig, men det var nu temmelig spontant, at jeg i 2017 startede egen virksomhed.

Planen var at fuldføre en bachelor indenfor entrepreneurship og innovation, men pludselig opstod en mulighed jeg ikke kunne sige nej til, og en uge senere stod jeg med et CVR-nummer og et skønt lokale i Korsgade, Svendborg.


Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, og jeg elsker den vekslende hverdag som står på gode snakke med butikkens kunder, langer aftener med regnskabsarkene, spændende indkøb og ny viden om bæredygtighed og materialer, og ikke mindst dejlige dage i min lille butik med besøg fra alle jer.

Med Butik 14 ønsker jeg at skabe et univers med fokus bæredygtighed, kundekontakt i øjenhøjde, ærlighed, - generelt ønsker jeg at drive en virksomhed ud fra hjertet og den gode mavefornemmelse.

I butikken får jeg hjælp fra mine to søde kollegaer. De bliver selvfølgelig også oplært løbende i både produkter og materialer, og vil hjælpe dig på bedste vis.

Vi glæder os til at hilse på dig!